16 Nisan 2018 Pazartesi

Nora Roberts – Eve Dallas (In Death) Serisi 3 – Ölümsüz Ölüm


İngilizce Adı: Immortal in Death

Seri: Eve Dallas (In Death) Serisi 3

Basım Tarihi: Haziran, 2005

Yayınevi: Epsilon

Sayfa Sayısı: 332

Çeviri: Mine Atafırat

Konusu:

En sevilen aşk ve gerilim romanı yazarlarından olan Nora Roberts’ın tüm kitapları, her zaman en çok satan kitaplar listelerinin baş konuğu oldu. Konu seçimindeki titizliği, onu ortalama aşk romanı yazarlarının çok üstüne bir konuma taşıyor.Yazdığı kitaplarla 35 milyondan fazla okuyucuya ulaşmış olan Nora Roberts, Milwaukee Journal-Sentinel’in dediği gibi:
“Gittikçe daha iyi yazıyor.”
Eve Dallas’ın en yakın arkadaşı Mavis, ünlü model Pandora’yı öldürmekle suçlanmaktadır. Mavis’in cinayet mahallinde bulunması ve Pandora’nın tırnak izlerini taşıyor olması, tutuklanmasını gerektirdiği halde, Eve arkadaşının katil olmadığından emindir.Genç kadın arkadaşını kurtarmak için, ölümsüzlük vaad eden, yaşadığı bir cinsel uyarıcının yol açmış olabileceği cinayetin soruşturmasını üstlenerek katilin peşine düşer.


Yorumum:

Hız kesmeden Eve Dallas okumaya devam ediyorum. Hatta bu yorumu yazarken Mutlu Ölüm yanımda hazır bekliyor bile.

Ah nasıl özlemişim Nora Roberts okumayı. Ölümsüz Ölüm bir çırpıda bitti demek isterdim ama biraz süründü elimde. Sebebi malum. Daldan dala atlarken ben biraz örgü ör, internet sitesi yaz, ev işi, yeniden okula yazıl, kokulu taş yap, bu arada gündüzleri okula git öğretmensin sen, derse gir anlat filan her boş anımda okusam da uzun sürdü okumam. 

Eve Dallas’ın bu kitabında ağladım sessiz sessiz. Dağıldım biraz. Eve’in çocukluğunun 8 yılını hatırlamadığını bilir okuyanlar. İşte bu kitapta Roarke’la yaklaşan düğünü, en yakın arkadaşı Mavis’in şüpheli olduğu dava derken Eve hatırlayıveriyor geçmişini uykusunda. Onu kabusundan uyandıran Sommerset oluyor ve herşeyi anlıyor. O zamana kadar kötü olan ilişkileri ılıman bir havaya bürünüyor.

Roarke her zamanki gibi anlayışlı, koruyucu, ve Eve’e deli gibi aşık. 

Bence sahaflardan bulun okuyun, başlayın bu seriye.

2 yorum:

  1. hımmm pandora güzel isim, eve dallas serisi aklımda olsuuun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İsmi güzel mi demediler öldürdüler Pandora'yı. Aslında bildiğin kötü bir tipti. Onun katilini aradık kitap boyunca. :)

      Sil