21 Nisan 2018 Cumartesi

Nora Roberts - The MacGregors Serisi 0.1 - Alacakaranlık


İngilizce Adı: Rebellion

Seri: The MacGregors Serisi 0.1

Basım Tarihi: Şubat, 2013

Yayınevi: Harlequin Türkiye

Sayfa Sayısı: 224

Çeviri: Nilgül Özbörek

Konusu:

İskoçya, 1745... Kanlı bir meydan savaşının yanı sıra, başka bir savaş daha yaşanmış ve kazanılmıştı... Bedeli onur, zaferi aşk olan savaştı bu...

Serena MacGregor, bir İskoçyalı olarak, tüm İngilizlerden nefret ediyordu ve son derece geçerli nedenleri vardı. İngiltere’nin, Ashburn Kontu, Brigham Langston da bu nefretten payına düşeni alacaktı.

Brigham, İskoç davasına olan sadakatiyle MacGregor ailesine kendini kanıtlamış ve saygılarını kazanmıştı, ama Serena’nın, ona ve ırkına duyduğu nefretten vazgeçmeye hiç niyeti yoktu.

Güzelliği, tutkuları, inançları, davasına olan adanmışlığıyla Serena’ya âşık olan Brigham, onun bu nefretini yenmek ve onu kazanmak zorundaydı...

Not: Nora Roberts The MacGregors Serisi'ni 1985 yılında yazmaya başlamıştır. Alacakaranlık kitabı 1988 yılında yazılmış ve seriye konu olan ailenin atalarını anlatmaktadır. Ülkemizde de yayın sırası bozulmamış yurt dışındaki gibi sonradan basılmıştır. 

Ayrıca seri bilgisinde yazacağım ama tüm seri son derece güzeldir. Eğer sahaflardan bulup okumak isterseniz fazla geç kalmayın. Harlequin Türkiye kapandığından artık yeni baskılar da olmayacaktır.

2 yorum:

  1. deseneeee sürekli yazmış bu teyzeee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ve hala yazıyor. Ama biz okuyamıyoruz çünkü telif haklarını elinde tutan yayınevi basımı yapmıyor.

      Sil