21 Nisan 2018 Cumartesi

Nora Roberts - The MacGregors Serisi 7 - Utangaç Milyoner


İngilizce Adı: The Winning Hand

Seri: The MacGregors Serisi 7

Basım Tarihi: Nisan, 2013

Yayınevi: Harlequin Türkiye

Sayfa Sayısı: 224

Çeviri: Nilgül Özbörek

Konusu:

Mac coşkulu kalabalığı yararak ilerledi ve bir anda onu gördü. Yaşı, Casinoya giremeyecek kadar küçük gibiydi... Kısa saçları darmadağınıktı ve bal rengi gözlerinin üstüne düşmüşlerdi. Üstündeki pamuklu gömlek ve kot pantolon, sanki günlerdir giyiliyormuş gibi bumburuşuktu. Yanına yaklaşınca onu kolundan tuttu ve titrediğini fark etti. Ama bu, uyuşturucu kullanma nedeniyle olan titremelerden değildi, bu korku titremesiydi...

Darcy irkilerek kolunu tutan adama baktı. Karşısında, gücü, azameti ve tüm yakışıklılığıyla, tam bir Kızılderili şefi duruyordu. Ve bu şef ya kendisini kurtaracak, ya da şuracıkta işini bitirecekti... “Ben… İstemeden… Ben… Sadece… Ben ne yaptım?” diye kekeledi.

Mac şaşkın bir ifadeyle ona bakıp, hafifçe gülümsedi. “Büyük ikramiyeyi kazandın.”
Darcy, “Ah, öyle mi? İyi o zaman…” dedi.
Ve bayıldı...

Not not not: Son derece eğlenceli bir kitaptı.
Konu orijinal kapak arkasında yok ama ben kısaca özetleyeyim. Bizim MacGregorlar'ın bir oteli ve kumarhanesi var bu otelin de. Las Vegas'ta. Bir gün Darcy hayatından sıkılır ve kaçış yaşar burada soluğu alır ve bir slot makinesinde Jackpot yapar. Yani büyük ikramiyeyi kazanır ve yukarıda okuduğunuz pasajda karşısına gönlünün prensi Mac çıkar. Sonrası MacGregorların çılgın dünyası.

Ülkemizde iki kere yayınlandı. Hangi baskısını bulursanız okuyun derim.

Bu arada serinin altıncı kitabı basılmamıştı.


Not: İlk baskı 174 sayfa olarak 1998 yılında Harlequin Türkiye tarafından yapılmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder