21 Nisan 2018 Cumartesi

Nora Roberts - The MacGregors Serisi 9 - Gizemli Komşu


İngilizce Adı: The Perfect Neighbor

Seri: The MacGregors Serisi 9

Basım Tarihi: Mayıs, 2013

Yayınevi: Harlequin Türkiye

Sayfa Sayısı: 133

Çeviri: Nilgül Özbörek

Konusu:

Çalışırken yanında birinin olması Cybil'i rahatsız etmezdi aksine o bundan hoşlanırdı. Sessizliği ve yalnızlığı seven biri değildi. Bu yüzden de New York'ta yaşamaktan, meraklı ve gürültücü bir avuç komşunun bulunduğu küçük bir apartmanda oturmaktan hiç şikayeti yoktu. Bu tip şeyler onu hem kişisel olarak tatmin ediyor hem de mesleğine malzeme oluyordu...

Adamın adı, Preston McQuinn'di ve gizemli biri olduğunu düşünmezdi. Sadece yalnızlığı seven biriydi ve dünyanın en kalabalık şehirlerinden birine sürüklenmesinin nedeni de bu yalnız kalma arzusuydu. Saksafonu kutusuna koyarken, kısa bir süreliğine bu şehirde olduğunu düşündü. Connecticut'ın kayalık sahilindeki evinin tamiratı iki ay içinde bitecekti. çoğu insan bu evin, onun kalesi olduğunu düşünürdü ve Preston için bu çok normal bir durumdu. Bir erkek, kendi kalesinde, yalnız başına, huzur içinde yaşayabilmeliydi.

Not not not: Çok çılgın bir kız ile sakin, kendi halinde içine kapanık komşusu. Yine bir araya gelmelerini sağlayan gizli gizli bir MacGregor. Çok güzel bir aşk hikayesi.

Ülkemizde iki kere basılmış bir kitap. Seriyi bulursanız seri halinde yoksa tek olarak da okunur.

İkili basım bir kitap. Hiç sevmediğim bir durum olsa da katlandık o dönem. Umarım bir daha hiçbir yayınevi böyle saçma bir uygulama yapmaz.


Not: Birinci baskı 1999 yılında yine Harlequin Türkiye tarafından yapılmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder